Nieuws


Zelfstandige bespaart meer dan 3000,00 EUR per jaar via Krivan

Een aantal weken terug werden we door een zelfstandige gecontacteerd om toch maar eens een check-up te doen van al zijn verzekeringen die via een ander kantoor liepen.

Volledig vrijblijvend hebben wij de voertuigen, brand, burgerlijke aansprakelijkheid, arbeidsongevallen, gewaarborgd inkomen, etc... onder de loupe genomen en een gefundeerde offerte bezorgd met minstens de zelfde dekkingen.

Wat bleek? De klant zal via ons kantoor ruim 3000,00 EUR minder betalen voor minstens dezelfde dekkingen!

Dit zou u ook kunnen zijn! Iedere particulier of KMO kan bij ons terecht voor zijn verzekeringen, en gezien wij meer dan 15 jaar ervaring hebben met verschillende maatschappijen, kunnen wij u 95 % zeker een voorstel doen dat prijs/kwaliteit uw huidige polissen zal verslaan. Bent u momenteel via een grootbank verzekerd, dan kunnen wij u dit 99 % zeker garanderen.

Er zijn zeker leukere dingen om uw geld aan te spenderen, dan aan verzekeringen, u kan er bijvoorbeeld mee op vakantie gaan. Dus aarzel niet langer en contacteer ons. Niet onbelangrijk, wij doen al het werk bij de overdracht zodat u hier geen tijd aan hoeft te verliezen.

Tot binnenkort,

Kris Vanhessche

Zaakvoerder BVBA Krivan